Despre noi

SC Chiuloasa SRL a fost infiintata in anul 2002 avand ca obiect de activitate reconditionarea completa a chiulaselor pentru motoare cu ardere interna.

La inceput de drum firma  si-a desfasurat activitatea intr-un spatiu mai mic cu 2 angajati, ajungandu-se sa se mute intr-un spatiu modern, complet utilat cu 23 angajati si cu toate dotarile necesare reconditionarii complete a motoarelor .

Datorita procesului de dezvoltare a industriei constructoare de motoare, firma a trebuit sa tina pasul cu reconditionarea subansamblelor acestora. Din acest motiv firma a trecut print-un proces continu de retechnologizare. Procesul nostru tehnologic in ziua de azi foloseste masini si unelte de ultima generatie de mare precizie.

In acest moment firma dispune de un atelier modern pentru reconditionat chiulase, blocuri motor, arbori cotiti si prelucrari mecanice diverse. Separat sunt trei ateliere de mecanica cu specialisti  in reparati motoare de orice tip. Tot in cadrul firmei este si un modern atelier pentru reconditionarea jantelor de aliaj, atelier de sudura dotat pentru toate tipurile de sudura si o magazie pentru piese de schimb de motoare turisme, comerciale si agricole.